GAZETE DÜZCE HABER PORTALI

DÜZCE ŞEHİR TİYATROLARI YENİDEN “PERDE” DEDİ

Yeniden perdelerini açan Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları, ‘Karmakarışık’ oyunu ile izleyicilerinin karşısına çıktı. Kadrosu gönüllü yerel oyunculardan oluşan 2 perdeli komedi türü oyunu, Düzce Valisi Selçuk Aslan da izledi

DÜZCE ŞEHİR TİYATROLARI YENİDEN “PERDE” DEDİ
19 Nisan 2024 - 13:09 'de eklendi

.

 

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları, Ray Cooney’in yazdığı, Haldun Dormen ve Kemal Uzun’un çevirisini yaptığı efsanevi komedi ‘Karmakarışık’ oyunu ile yeniden perdeleri açtı. Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde sahnelenen ve yönetmenliğini Necmettin Görgün’ün yaptığı oyunda, Yılmaz Aksoy, Gülçin Dinçer, Ziya Ulcay, Didem Özbakır, Berk Özçelik, Hilal Ceylan, Anıl Genç, Armağan Görgün, İsmail Özcan, İbrahim Emre Çelikateş, Beyza Sude Öncü ile Nuri Kaya rol alıyor.

VALİ ASLAN GÖNÜLLÜ OYUNCULARI TEBRİK ETTİ

Düzce Valisi Selçuk Aslan ve salonu dolduran izleyiciler tarafından ilgi ile izlenen oyunda, gönüllü yerel oyuncuların performansı tam not aldı.

Temsil sonrası sahneye çıkan Vali Selçuk Aslan, gönüllü tiyatro oyuncularını tebrik ederek, oyunu izlemeye gelen tiyatro severlere de oyuncuları yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Aslan, bir yerleşim yerinde kültür, sanat, spor gibi sosyal aktiviteler oluşabildiği ölçüde o beldenin şehir olarak tanımlanabileceğini ifade etti.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın yeni sezonunda sahneye konulan 2 perdeli komedi oyunu, her Perşembe saat 20.00’de Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezi’nde izleyicisi ile buluşacak. Ücretsiz sahnelenen oyunu izlemek isteyenler, 153 Beyaz Masa ve 0535 928 70 76 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırabilecek.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER