GAZETE DÜZCE HABER PORTALI

DÜZCE DOĞA SU SPORLARI KULÜBÜ, Makedonya’da Büyük Başarıya İmza Attı!

Düzcemizin gururu, Doğa Su Sporları Kulübü, uluslararası arenada bir kez daha adından söz ettirdi! XVIII. International Swimming Meeting “Delfin Cup” yüzme yarışmalarında, Düzce’yi başarıyla temsil eden kulüp, muhteşem bir performans sergileyerek ülkemize 8 madalya ve 1 kupa kazandırdı

DÜZCE DOĞA SU SPORLARI KULÜBÜ, Makedonya’da Büyük Başarıya İmza Attı!
26 Mart 2024 - 13:59 'de eklendi

 

Düzcemizin gururu, Doğa Su Sporları Kulübü, uluslararası arenada bir kez daha adından söz ettirdi! XVIII. International Swimming Meeting “Delfin Cup” yüzme yarışmalarında, Düzce’yi başarıyla temsil eden kulüp, muhteşem bir performans sergileyerek ülkemize 8 madalya ve 1 kupa kazandırdı.

Yarışmaya 9 yetenekli yüzücüsüyle katılan Düzce Doğa Su Sporları Kulübü, rakiplerine göz dağı veren bir performansla yüzme dünyasında adını bir kez daha altın harflerle yazdırdı. Yarışmada elde edilen bu büyük başarı, kulübün azimli antrenörleri ve yetenekli sporcularının üstün çalışmalarının bir sonucu olarak dikkat çekti.

Düzcemizin adını uluslararası platformda en iyi şekilde temsil eden kulüp, kazandığı 8 madalya ve 1 kupa ile sporun ve başarının birleştiği noktada yeni bir dönem başlattı. Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve antrenörlerimizi gönülden tebrik ediyoruz.

Düzce Doğa Su Sporları Kulübü, yüzme alanındaki bu muazzam başarısıyla bir kez daha gösterdi ki, azim, disiplin ve yetenek bir araya geldiğinde başarı kaçınılmaz olur. Kulübümüzü bu büyük başarıdan dolayı kutluyor, gelecek yarışmalarda da aynı azim ve kararlılıkla başarılarını sürdürmelerini diliyoruz.

**Teşekkürler Düzce Doğa Su Sporları Kulübü, tebrikler Türkiye’ye!**

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER