Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

CHP DÜZCE TBMM’DE

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl ve Merkez İlçe yönetimi parti grup toplantısına katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisindeydi.

Toplantı sonrası Genel Başkanı ziyaret eden örgüt üyeleri yeni yönetimlerini Kılıçdaroğlu ile tanıştırdı. Yeni İl başkanı Semih Cemşit ve yönetimlerle tanışan Kılıçdaroğlu gerçekleşecek ilk seçimde Düzce’nin Chp’li vekili ile Ankara’da çalışmak istediğini aktardı.Genç kadroyu karşısında gören genel başkan,önümüzdeki günlerde Düzce İl ve Akçakoca ilçe örgütünün yeni binalarının açılışına bizzat katılacağını aktardı.Her yerde olduğu gibi Düzce’ninde kadınlarından umutlu olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, “iktidarı bizzat onlar sayesinde kazanacağız” dedi. Partililer daha sonra Grup Başkan Vekili Özgür Özel,Engin Özkoç ve Engin Altayı makamlarında ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Düzce İl ve Merkez İlçe yönetimi parti grup toplantısına katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisindeydi.

İlginizi Çekebilir

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?