Şu anda piyasa verileri güncelleniyor. Lütfen kısa bir süre sonra tekrar deneyiniz.

  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • ÇİLİMLİ İLÇESİNDE KÜÇÜK ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ YILDIZ’IN ELİNDEN ALDI

ÇİLİMLİ İLÇESİNDE KÜÇÜK ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ YILDIZ’IN ELİNDEN ALDI

DÜZCE(İHA) – Yurt genelinde olduğu gibi Düzce’de de 15 günlük yarıyıl tatili dağıtılan karnelerle başladı. Çilimli ilçesinde küçük öğrenciler karnelerini Kaymakam Furkan Alpay ve Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız’ın elinden aldı.

KARNELERİNİ KAYMAKAM VE BAŞKANDAN ALDILAR

 

2025-2026 eğitim öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle birlikte öğrenciler karne almanın heyecanını yaşadı. Tüm ülkede olduğu gibi Düzce’de de 75 bin 520 öğrenci karnelerini alarak yarıyıl tatiline girdiler. Çilimli Kaymakamı Furkan Alpay ve Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Yenivakıf İlkokulu ile İbrahim Hoşver ilk ve ortaokulunda karne dağıtım törenlerine katıldı.
Kaymakam Alpan ve Başkan Yıldız, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti ve onları yarıyıl tatiline iyi dileklerle uğurladı.
Karne dağıtımı hatıra fotoğraflı çekimi ile son buldu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Yeni bir yorum göndermek için 60 saniye beklemelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?