GAZETE DÜZCE HABER PORTALI

ÖZLÜ’DEN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK

Düzce Belediyesi, 2021-2022 eğitim-öğretim dönemi öncesinde öğrencileri unutmadı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü aracılığı ile 800 öğrenciye kırtasiye çeki verilecek.

ÖZLÜ’DEN ÖĞRENCİLERE TAM DESTEK
25 Ağustos 2021 - 15:18 'de eklendi

Düzce Belediyesi Covid-19 pandemisi nedeniyle uzun süreokullarından ayrı kalan öğrenciler için kırtasiye yardımı yapmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün talimatıyla harekete geçen Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla 800 çocuğun kırtasiye ihtiyaçlarına destek, ailelerin bütçesine de ekonomik katkı sağlayacak.
Müdürlüğün Bahçeşehir bölgesinde bulunan ofisine ya da 0(380) 524 96 06 numaralı hattan yapılacak başvuru ile 800 aileye kırtasiye çeki verilecek.

HAYIRSEVER KİŞİ VE KURULUŞLARDA BAĞIŞTA BULUNABİLİR
Pandemi süresince öğrencilerin ve ailelerinin zor günler geçirdiklerini kaydeden Başkan Özlü okul hasretinin sona ermesi nedeni ile mutluluk duyduklarını söyleyerek; “Koronavirüs salgınının başlamasından bugüne her alanda ve her şart altında imkanlarımızı Düzce için seferber ettik. Yeni normalleşme ve okulların açılma tarihinin netleşmesiyle birlikte Düzce Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek için harekete geçtik. Bunların başında da yeniden eğitim-öğretime başlayacak olan çocuklarımıza verilecek olan kırtasiye desteğimiz geliyor. İlk etapta 800 aileye kırtasiye çeki dağıtacağız. Kırtasiye yardımlarımız eğitim dönemi boyunca devam edecek. Hayırsever kişi ve kuruluşlar da öğrencilerin kırtasiye ve diğer malzemeleri için Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüze bağışta bulunabilirler. Şimdiden yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilerimize, ailelerimize ve öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER