GAZETE DÜZCE HABER PORTALI

GAZETECİ TOPLUMLA DEVLET ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR PANDEMİ SÜRECİNDE GAZETECİLERİMİZE MİNNETTARIZ

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Birleşmiş Milletler tarafından 1993 yılında aldığı kararla ‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’ dolayısıyla mesaj yayınladı.

GAZETECİ TOPLUMLA DEVLET ARASINDAKİ KÖPRÜDÜR  PANDEMİ SÜRECİNDE GAZETECİLERİMİZE MİNNETTARIZ
03 Mayıs 2021 - 13:23 'de eklendi

Özlü, “ Basın toplumun gözü kulağı, toplumla devlet arasındaki en önemli köprüdür” dedi.

Düzce’deki tüm gazetecilerin 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü kutlayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, basın mensuplarının toplumun gözü ve kulağı olduğunu, toplumun istek ve taleplerini özgürce aktarma görevinin en iyi şekilde yerine getirdiğini vurguladı.

Gazeteciliğin dünyanın en meşakkatli mesleklerinden biri olduğunu ve gazetecilerin omuzlarında büyük sorumluluk olduğunu kaydeden Başkan Özlü, “ Tüm dünyada olduğu Düzce’mizde de gazetecilerimiz gece gündüz demeden, bayram tatil demeden bir nevi kendilerini topluma adayarak büyük özveriyle köprü görevini görmektedirler. Basın mensuplarımızın toplumu aydınlatma, milletin isteklerini ve taleplerini kurumlara aktarmasını özgürce yapabilmesi için basın özgürlüğünün önemi büyüktür” şeklinde konuştu

PANDEMİ SÜRECİNDE GAZETECİLERİMİZE MİNNETARIZ

Başkan Özlü sözlerini şöyle sürdürdü:

“Gazetecilerimizin ifade özgürlüğüne saygı duyuyor, yüklendikleri anlamlı misyonu takdir ediyor, özellikle pandemi sürecinde vatandaşları bilgilendirme konusunda bizlere yardımcı olmalarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle toplumun olmazsa olmaz mesleklerinden birini icra eden gazetecilerimizin ‘3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü’nü’ kutluyorum”.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
CLOSE
CLOSE