GAZETE DÜZCE HABER PORTALI

Düzce Üniversitesi Öğrencileri Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışmasında Finalist Oldular

18. Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’na katılım sağlayan Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi öğrencileri, “Program Adında Lojistik Kelimesi Olmayan Lisans ve 4 Yıllık Yüksek Okul Öğrencileri” kategorisinde finalist olmayı başardı.

Düzce Üniversitesi Öğrencileri Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışmasında Finalist Oldular
26 Mayıs 2021 - 12:31 'de eklendi

Mars Lojistik ve Lojistik Derneği (LODER) iş birliği ile bu yıl 18.si düzenlenen Üniversitelerarası Lojistik Vaka Yarışması’na “Program Adında Lojistik Kelimesi Olmayan Lisans ve 4 Yıllık Yüksek Okul Öğrencileri” kategorisinde katılan Düzce Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğrencileri, hazırladıkları vaka çözümü ile finalde yarışmaya hak kazandı.

Düzce Üniversitesi Yönetimi; Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Mahmut Kahveci ve Batukan Yorulmaz ile Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi İİBF Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü öğrencisi Damla Bal’dan oluşan takıma finalde başarılar diledi.

Araştırmacı, meraklı ve yaratıcı öğrencilere fikirlerini aktaracağı bir ortam oluşturmak, sektörü öğrencilere tanıtmak ve öğrencilerin vaka çözümleme becerilerini geliştirmek amacıyla 2004’den beri düzenlenen ve tüm üniversite öğrencilerine açık olan yarışmanın finali, önümüzdeki ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER