GAZETE DÜZCE HABER PORTALI

CHP’Lİ KADINLAR İZ BIRAKTI 81 İL BAŞKANI BİR ARAYA GELDİ

CHP Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanlığı, Aydın Kuşadası’nda 23-24 Ekim’de; “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar” başlıklı bir toplantı düzenledi.

CHP’Lİ KADINLAR İZ BIRAKTI 81 İL BAŞKANI BİR ARAYA GELDİ
26 Ekim 2021 - 12:04 'de eklendi

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından “Kotalar Bize Dar, Hedefimiz İktidar Toplantısı” Kuşadası’nda gerçekleştirildi.81 ilin kadın kolları başkanlarının bir araya geldiği toplantıda,başkanlar kadına yönelik şiddete artık “Dur”demek için el izlerini bırakarak tepkilerini dile getirdiler.

Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Jale Akyıldız’ında hazır bulunduğu toplantıda,kadınlar kentleri ile ilgili bilgileri paylaşırken,Türk Siyasetinde Örgütün Yeri ve Seçim Güvenliği hakkındada aktarımlarda bulundurlar.
Chp Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka toplantıda “Kadınlar olarak en değerli hakkımız olan yaşam hakkımız için mücadele ediyoruz. Bu nedenle erken seçim değil, derhal seçim istiyoruz.”cümlelerini kaydederken,
toplantıya katılım sağlayan Chp Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da Kadın Kolları MYK üyeleri ve 81 il kadın kolu başkanının el izini bıraktığı panoda, kadına yönelik şiddete ‘dur’ diyerek kendi el izini bıraktı.
Beğen

 

Yorum Yap
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER